bOulderingmania 2011 - podrobné info


Už tento víkend propukne očekávaný a dlouho připravovaný závod Bouldermania. Bouldery jsou připravené, organizace zajištěna, ceny na hromadě. Tak neváhejte a zažijte s námi jedinečnou atmosféru lezení na severském hrubozrně!

Přímo v místě závodu vaše snažení podpoří tekuté občerstvení a poblíž budou vždy i organizátoři celé akce. Všechny bouldery jsou označeny šipkami přímo na skále, balvany budou označeny čísly podle průvodce pro lepší orientaci v oblasti. Pořadatelé však neručí za případné škody na zdraví či na duchu, proto bouldermatky a kartáče s sebou.

Po vyhlášení bude pokračovat nevázaná afterparty na horolezecké stěně Šutr (www.sutr.cz) s náležitě připraveným barem a přilehlou restaurací.







Místo závodu: Vesec u Liberce

Čas závodu: sobota 1.10.2011

Harmonogram:     lezení 8:00 – 16:00
                                 ukončení závodu 16:00
                                 vyhlášení výsledků 18:00

Kategorie: muži, ženy, děti, sběrač

Startovné:
150 Kč dospělí
75 Kč děti

Systém bodování:
TOP 8 + žolíky - kategorie muži, ženy, děti
počet vyl. boulderů nad 6A - kategorie sběrač


Registrace a foto: www.boulderingmania.blogspot.com (tedy zde ;) )
- předem zaregistrovaní závodníci mají zaručeného průvodce oblasti, kterých je omezený počet.

Příjezd na místo:
Při cestě z jihu směrem od Hodkovic nad Mohelkou odbočíte z rychlostní komunikace vpravo na směr Doubí (Makro). Přes kruhový objezd první odbočkou, směr Doubí na ulici Hodkovická. Z ní na první světelné křižovatce odbočíte doprava do ulice Mařanova. Na kruhovém objezdu pak pojedete rovně do ulice Česká (třetí odbočka) a zde odbočíte u prodejny potravin doprava do ulice U Družby. Odtud budete pokračovat ulicí Šumná až k lesu na parkoviště.
Pokud budete přijíždět ze severu, projedete celý Liberec a odbočíte až na sjezdu směrem na Doubí (Makro). Zde odbočíte doprava a na kruhovém objezdu pod mostem rovně, první odbočka. Nyní budete pokračovat po ulici Mařanova a dál stejně, jako při cestě z jihu.
Parkovat se dá hned v zatáčce u lesa nebo asi o 50 m dál u rybníka, popř. podél silnice. Od obou parkovišť pak vedou cesty přímo k louce, kde proběhne prezentace.


-> Vesec



Příjezd na afterparty (stěna Šutr):
Po skončení závodů se vrátíte stejnou cestou, jakou jste přijeli, zpět na rychlostní komunikaci a pak se vydáte směrem na sever. Odbočíte až na sjezdu na Františkov (po projetí tunelem) a na světelné křižovatce doprava. Na kruhovém objezdu odbočíte doprava (první odbočka) a na další křižovatce doleva. Odtud pojedete pořád rovně (po pravé straně obchodní dům Billa) a po přejetí řeky odbočíte ostře doprava do jednosměrky. Na jejím konci pak doleva a po 50ti metrech opět doleva na velké parkoviště u stěny Šutr.


-> Šutr




Kontakt: dalas.x@seznam.cz
                 boulderingmania(z)gmail(.)com

0 komentářů:

Okomentovat